ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN

 

Η αντλία θερμότητας είναι πλέον μία από τις βασικές επιλογές, στην αναζήτηση για ένα αποδοτικό σύστημα θέρμανσης, μιας κατοικίας που σέβεται το περιβάλλον. Οι συντελεστές απόδοσης που προσφέρει είναι υψηλότεροι από κάθε άλλο σύστημα θέρμανσης.

Με βάση τις τιμές μονάδων ενέργειας που ισχύουν στην Ελλάδα, η αντλία θερμότητας είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για την θέρμανση των κατοικιών.

Οι αντλίες θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών αποτελούν την ιδανική λύση για θέρμανση (και για ψύξη) νέων κατά κανόνα κατοικιών σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και μονάδες fan coils.

Σε εφαρμογές αντικατάστασης συμβατικού συστήματος πετρελαίου και κλασσικών θερμαντικών σωμάτων που απαιτούν υψηλές θερμοκρασίες προσαγωγής ζεστού νερού χρήσης, η αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών προσφέρει την πλέον αποδοτική λύση όσον αφορά το κόστος λειτουργίας και παράλληλα εγγυάται την  επίτευξη έως και  80oC στα ζεστά νερά χρήσης, ανεξαρτήτως εξωτερικών θερμοκρασιών.

Για οικονομία με συνδυασμό δυο μορφών ενέργειας, οι οποίες εκτιμάται πως θα επικρατήσουν τα επόμενα χρόνια, η Daikin προχωράει μπροστά δημιουργώντας τη νέα υβριδική αντλία θερμότητας, η οποία συνδυάζει την ηλεκτρική ενάργεια και το φυσικό αέριο εξασφαλίζοντας την οικονομικότερη λειτουργία ανεξαρτήτως των τιμών μονάδων ενέργειας. Εισάγοντας την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και την τιμή του φυσικού αερίου αφήνοντας το σύστημα να υπολογίσει την κατανομή της λειτουργίας ώστε να εξασφαλίζεται η μικρότερη δυνατή δαπάνη.

Πώς δουλεύει?

Η αντλία ξεκινά την λειτουργία και συνεχίζει όσο το σημείο λειτουργίας που ζητήθηκε και οι συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος μεταφράζονται σε υψηλό COP. Όταν ο COP πέσει και η δαπάνη σε ηλεκτρικό ρεύμα αυξηθεί, τότε ξεκινά η ταυτόχρονη λειτουργία του λέβητα, διατηρώντας την αντλία σε σταθερό φορτίο. Η ταυτόχρονη λειτουργία διατηρείται μέχρι να το επόμενο βήμα επιδείνωσης των συνθηκών εξωτερικού περιβάλλοντος . Τότε, η αντλία θερμότητας σταματά και αναλαμβάνει όλο το φορτίο ο λέβητας αερίου.

 

Η θέρμανση δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική ανάγκη. Όσο μεγάλη ζήτηση για θέρμανση και ζεστό νερό κι αν υπάρχει στο σπίτι σας, θέλετε ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα που δεν θα επιβαρύνει ούτε την τσέπη σας, ούτε το περιβάλλον. Οι αντλίες θερμότητας της Daikin τροφοδοτούνται από μια ανεξάντλητη πηγή ανανεώσιμης ενέργειας - τον αέρα - ώστε να μπορείτε πάντα να βασίζεστε στα συστήματα της Daikin. Τα συστήματα ζεστού νερού χρήσης της Daikin μπορούν να προσφέρουν δωρεάν παροχή νερού από ανανεώσιμη ενέργεια με θερμοκρασία από 55 °C (με αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών)  έως και 80°C (με αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών),  μειώνοντας έτσι τις δαπάνες σας για ενέργεια και τις εκπομπές CO2. Συνεπώς, ωφελούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των αντλιών θερμότητας:

Η Κλιμαμηχανική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για θέρμανση, ψύξη και ζεστά νερά χρήσης με την χρήση αντλιών θερμότητας αναλαμβάνοντας τη μελέτη και την κατασκευή. Η εμπειρία μας από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχουμε κάνει στο συγκεκριμένο τομέα, εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.

Για ολοκληρωμένη μελέτη και οικονομική προσφορά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

αποστολή

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus