ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

CALPAK

ΗΛΙΑΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΙΚΑ

  

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας.

Οι βασικότεροι λόγοι της επιτυχίας του Ηλιακού Θερμοσίφωνα στην παγκόσμια αγορά είναι το χαμηλό του κόστος, η γρήγορη απόσβεσή του, η εύκολη εγκατάσταση και η αξιόπιστη λειτουργία του.

Τα βασικά μέρη ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα είναι η Δεξαμενή και ο Ηλιακός Συλλέκτης.

Η καλή απόδοση του συστήματος εξαρτάται κυρίως από την τεχνολογία του συλλέκτη που παράγει τη θερμική ενέργεια. Η ποιότητα της δεξαμενής, όπου γίνεται η προσωρινή αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης, είναι επίσης σημαντική, αφενός για τη μακροζωία του συστήματος και αφετέρου για την διατήρηση του ζεστού νερού καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η Calpak (πρώην Calpak BP) είναι ο πρώτος κατασκευαστής που εισήγαγε την τεχνολογία της ηλιοθερμίας στην Ευρώπη, ενώ είναι και ο μεγαλύτερος παραγωγός Ηλιακών Θερμοσιφώνων και κεντρικών συστημάτων στη χώρα μας, εξάγοντας σε περισσότερες από 30 χώρες. Η Calpak είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις τέσσερις στην Ευρώπη που παράγει συλλέκτες με κορυφαία τεχνολογία U – Pipe με μόνωση σωλήνων κενού, τα οποία εφαρμόζονται τόσο σε θερμοσιφωνικά μοντέλα όσο και σε συστήματα βεβιασμένης ροής, με εξαιρετική απόδοση, ενώ το νέο μοντέλο επίπεδου επιλεκτικού θερμοσιφωνικού συστήματος Mark 4 συνδυάζει άριστα τον αναβαθμισμένο & βραβευμένο σχεδιασμό (με το πανευρωπαϊκό βραβείο Red Dot Design Award 2014) με την πολύ δελεαστική τιμή (value for money).

Η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ και το δίκτυο της σε συνεργασία με την Calpak φιλοδοξούν να παρέχουν τις βέλτιστες λύσεις τόσο για την ιδιωτική κατοικία όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βιομηχανία) με ολοκληρωμένες λύσεις στα ζεστά νερά χρήσης.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας CALPAK ΜARK 4

Υψηλή απόδοση και αντοχή για πραγματικη οικονομία. Ενέργεια 78% οικονομικότερη από τη ΔΕΗ        

Ηλιακός Θερμοσίφωνας CALPAK VACUUM

Υψηλή απόδοση και αντοχή για πραγματικη οικονομία. Ενέργεια 78% οικονομικότερη από τη ΔΕΗ      

Ηλιακός Θερμοσίφωνας CALPAK ΕCO 2

Δωρεάν Ενέργεια–Μηδενικοί ρύποι.  O ηλιακός θερμοσίφωνας ECO 2 της Calpak, έχει σχεδιαστεί ούτως ώστε να προσφέρει άφθονο-δωρεάν ζεστό νερό για πολλά χρόνια χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

   

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και ζήτηση προσφοράς καλέστε μας ή συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα:

2310 440 844

αποστολή

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus