ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ από τις αρχές του 2010 είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) και ασχολείται με τη μελέτη, αδειοδότηση, προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων. Αντικείμενο της εταιρείας είναι συστήματα σε οικίες, επαγγελματικές στέγες και δώματα, σταθμοί σε αγροτεμάχια για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία αγρότη, με παράδοση των έργων "με το κλειδί στο χέρι".

Μετά την αρχική επίσκεψη στον χώρο εγκατάστασης, η εταιρεία συντάσσει την αρχική τεχνικοοικονομική μελέτη, όπου γίνεται η επιλογή του κατάλληλου για κάθε περίπτωση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Η επιλογή και η διαστασιολόγηση του συστήματος γίνεται με στόχο την αντοχή της εγκατάστασης στον χρόνο και την μεγιστοποίηση των εσόδων του επενδυτή.

Στην συνέχεια η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ αναλαμβάνει όλη την απαραίτητη, κατά περίπτωση, γραφειοκρατική διαδικασία για την αδειοδότηση της εγκατάστασης, αποφορτίζοντας τον επενδυτή από χρονοβόρες και ψυχοφθόρες διαδικασίες.

Παράλληλα, με την παραλαβή του απαραίτητου εξοπλισμού, η εταιρεία εγκαθιστά το φωτοβολταϊκό σύστημα και ολοκληρώνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά έργα για την άρτια λειτουργία και διασύνδεση του συστήματος με το δημόσιο δίκτυο της ΔΕΗ.

Τέλος, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν αποχωρεί από το χώρο. Ενημερώνει τον πελάτη και τον εκπαιδεύει ώστε να χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο τον εγκατεστημένο εξοπλισμό. Με το Αfter Sales Service, η εταιρεία μένει δίπλα στον επενδυτή, κοντά σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, ώστε να παρέχει τη βοήθεια και την τεχνογνωσία της.

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus