ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ υποστηρίζει την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

 

 

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

      Ηλιακά Θερμοσιφωνικά Συστήματα​

Η ηλιακή ενέργεια είναι εξαιρετική πηγή θέρμανσης σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με τα μοναδικά κλιματολογικά της χαρακτηριστικά. Η Κλιμαμηχανική παρέχει λύσεις τόσο σε επίπεδο ηλιακής υποβοήθησης & ηλιακών θερμοσιφωνικών συστημάτων αλλά και σε επίπεδο φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Οι προτεινόμενες λύσεις από τους Μηχανικούς Συμβούλους Εξυπηρέτησης της Κλιμαμηχανικής θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σε όγκο νερού και θερμική απόδοση κάθε κτιρίου. Το μέγεθος και ο τύπος των συλλεκτών, καθώς και ο όγκος της δεξαμενής, επιλέγονται βάσει των ειδικών προδιαγραφών και των απαιτήσεων του πελάτη (π.χ. ποσότητα και θερμοκρασία ζεστού νερού για οικιακή χρήση, ποσοστό συνεισφοράς της ηλιακής ενέργειας στο σύστημα κεντρικής θέρμανσης).

       Φωτοβολταϊκά συστήματα

Τα φωτοβολταϊκά στέγης αποτελούν εξαιρετική λύση τόσο για τη μείωση των ρύπων στο περιβάλλον όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας & του κόστους θέρμανσης στην οικία του ιδιοκτήτη. Στην πλειοψηφία των προηγμένων χωρών του Δυτικού κόσμου, τα φωτοβολταϊκά αποτελούν δημοφιλή επιλογή διότι δημιουργούν έναν αξιόπιστο και χωρίς ρίσκο κουμπαρά που αποφέρει μηνιαίο εισόδημα τόσο στον εργαζόμενο, τον ελεύθερο επαγγελματία ή τον αγρότη όσο και στο συνταξιούχο ιδιοκτήτη ενός ακινήτου.

Η Κλιμαμηχανική συνεργάζεται με την Bosch στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς είναι μια από τις κορυφαίες παραγωγούς ηλιακής τεχνολογίας στην Ευρώπη και τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι για την φροντίδα με την οποία έχουμε διαχειριστεί, μέχρι σήμερα, περίπου 100 διαφορετικά έργα φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Τα βασικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την επένδυση σε φωτοβολταϊκά συστήματα είναι:

  • Εγγυημένο εισόδημα για 25 χρόνια
  • Επένδυση με μηδενικό ρίσκο
  • Απόσβεση επένδυσης σε λίγα χρόνια
  • Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης του κτιρίου
  • Αφορολόγητο πρόσθετο εισόδημα​
  •  

​​ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

Η γεωθερμική ενέργεια είναι η αποθηκευμένη ενέργεια, υπό μορφή θερμότητας, κάτω από την επιφάνεια της γης. Όπως αποκαλύπτει και η ετυμολογία της λέξης. Η εκμετάλλευση της θερμοκρασίας του υπεδάφους μπορεί να γίνει με την χρήση Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας έτσι ώστε να θερμάνουμε χώρους τον χειμώνα και να τους ψύξουμε το καλοκαίρι. Η αβαθής γεωθερμική ενέργεια είναι διαθέσιμη όλoν τον χρόνο και δεν εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες της ατμόσφαιρας. Η γεωθερμική ενέργεια είναι ανεξάντλητη, φυσικά καθαρή και παρέχεται από την φύση δωρεάν.

Η Κλιμαμηχανική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για θέρμανση, ψύξη και ζεστά νερά χρήσης με την χρήση αντλιών θερμότητας, αναλαμβάνοντας μελέτη και κατασκευή. Η εμπειρία μας από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχουμε κατασκευάσει στον τομέα τις γεωθερμίας, εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus