ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

DAIKIN VRV®

  DAIKIN VRV®

Η Daikin παρουσίασε για πρώτη φορά την επαναστατική τεχνολογία μεταβαλλόμενου όγκου ψυκτικού (VRV, Variable Refrigerant Volume) το 1982, αλλάζοντας τα δεδομένα της αγοράς. Έκτοτε, η Daikin δεν έπαψε να καινοτομεί και σήμερα αναπτύσσει την τέταρτη γενιά συστημάτων VRV, που παρέχουν μέγιστη άνεση, υψηλή ενεργειακή απόδοση και απόλυτο έλεγχο.

Τα συστήματα VRV της Daikin κυκλοφορούν μόνο την ποσότητα ψυκτικού που απαιτείται κάθε στιγμή (εξ ου και η ονομασία «μεταβαλλόμενου όγκου ψυκτικού»). Χάρη στη δυνατότητα αυτή, είναι δυνατή η ταυτόχρονη ρύθμιση διαφορετικής θερμοκρασίας σε διαφορετικές ζώνες. Αυτό σημαίνει ότι τα συστήματα VRV παρέχουν μια ευέλικτη και εξατομικευμένη λύση για ολόκληρα κτίρια, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας και επιτρέποντας στους ενοίκους να ελέγχουν απόλυτα τις συνθήκες κλιματισμού.

Ριζοσπαστικές καινοτομίες, όπως τα συστήματα VRV με ανάκτηση θερμότητας, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία, ανακτώντας τη θερμότητα που απάγεται από τη διαδικασία ψύξης, ώστε να παρέχουν δωρεάν θερμότητα για ζεστό νερό και αεροκουρτίνες. Σήμερα, οι πλέον σύγχρονες λύσεις VRV παρέχουν θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και ζεστό νερό όλο το χρόνο, αλλά και αεροκουρτίνες για ανοικτές πόρτες και παράθυρα, καθώς και φιλικά προς το χρήστη συστήματα ελέγχου για επαγγελματικά και δημόσια κτίρια κάθε είδους.

 

Δείτε τις δυνατότητες του συστήματος σε ένα Video!

 

VRV  Κατάλογος 2014

VRV Τεχνολογία Αντικατάστασης

 

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus