ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

Εταιρεία

Από την ίδρυσή μας το έτος 1984 ως Τεχνική και Εμπορική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των Κατασκευών μέσω Εφαρμογών Κλιματισμού, Ψύξης-Θέρμανσης και εν γένει Διαχείρισης του Αέρα και της 'Ατμόσφαιρας' στο πλαίσιο της εκλογικευμένης, Ενεργειακά, Διαχείρισης.

Απ αρχής, ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε Αεροθερμικές Αντλίες Θερμότητας του Ιαπωνικού και Ευρωπαϊκού συγκροτήματος DAIKIN INDUSTRIES LΤD και DAIKIN EUROPE NV προσφέραμε ενεργειακές λύσεις που εξασφάλιζαν ολοκληρωμένα, Ψύξη, Θέρμανση και Διαχείριση Αέρα με τη Χαμηλότερη δυνατή Κατανάλωση Ενέργειας. Έκτοτε, έχοντας αναδειχθεί σε μια από τις Κορυφαίες Εταιρίες του κλάδου, φέρουμε με τιμή τον τίτλο MASTER DΕΑLER του Ιαπωνικού Οίκου DAIKIN.

Από το 2000 το Φυσικό Αέριο είναι πλέον η εναλλακτική μορφή Ενέργειας που προτείνουμε ώς λύση για Θέρμανση και Παραγωγή Ζεστού Νερού χρήσης. Αξιολογώντας πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, εδραιώσαμε τη συνεργασία μας αναλαμβάνοντας την κεντρική διάθεση και εμπορία των προϊόντων του κορυφαίου Γερμανικου Οίκου BOSCH.

Από το 2009, αναγνωρίζοντας την ανάγκη επίδειξης ιδιαίτερης ευαισθησίας στη Διαχείριση της Ενέργειας που κάθε χώρος 'καταναλώνει', επενδύσαμε στη γνώση της διαχείρισης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας όπως τη Γεωθερμία εφαρμόζοντας με την ίδια σχολαστικότητα τα κορυφαία προϊόντα του οίκου DAIKIN.

Το 2013, εντάξαμε τα αξιόπιστα Ηλιοθερμικά Συστήματα της Ελληνικής Calpak, στα προϊόντα που διαχειριζόμαστε και λύσεις που προτείνουμε. Μπορούμε, κατά συνέπεια, με απόλυτη σοβαρότητα και βεβαιότητα να υποστηρίξουμε τον ισχυρισμό μας της Ολιστικής Διαχείρισης Ενέργειας στο χώρο των κατασκευών.

Ολιστικά λοιπόν, είναι μέλημά μας, η δημιουργία Ιδανικού Κλίματος - Ιδανικής Ατμόσφαιρας Διαβίωσης και σε κάθε περίπτωση καλλιέργεια Κλίματος Απόλυτης Εμπιστοσύνης με κάθε εμπλεκόμενο κοντά μας είτε ως πελάτης είτε ως συνεργάτης.

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus