ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

Εταιρεία

H ιστορία
Από την ίδρυσή της το έτος 1982 η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ Τεχνική και Εμπορική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο της Ενέργειας.

Από το 1984 διαθέτει Αεροθερμικές Αντλίες Θερμότητας του Ιαπωνικού και Ευρωπαϊκού συγκροτήματος DAIKIN INDUSTRIES L.T.D. και DAIKIN EUROPE N.V. παρέχοντας ενεργειακές λύσεις που εξασφαλίζουν ψύξη  θέρμανση ανανέωση του αέρα με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Σήμερα, έχοντας αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου στο χώρο του κλιματισμού, είναι MASTER DΕΑLER του Ιαπωνικού Οίκου DAIKIN.

Από το 2000 δραστηριοποιείται στο κλάδο του φυσικού αερίου και προσφέρει λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, διαθέτοντας τα προϊόντα του οίκου JUNKERS- BOSCH όπου έχει την κεντρική διάθεση και εμπορία.

Από το 2009 έχοντας εστιάσει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, την Εξοικονόμηση Ενέργειας αλλά και την παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, επέκτεινε τις δραστηριότητές της, σε Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Daikin & το 2013 σε Ηλιοθερμικά Συστήματα για υποστήριξη θέρμανσης, ως επίσημος συνεργάτης της εταιρίας Calpak.

     

O τρόπος
Εκείνο που χαρακτηρίζει την ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, αποτελώντας την ίδια στιγμή και το ισχυρότερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, είναι η παρουσίαση και εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων. Έχοντας λάβει την πιστοποίηση ISO 9001 για τις λειτουργίες της, η εταιρία προσφέρει και τυπικά πλέον, αποτελεσματικές λύσεις με πλήρη εγγύηση και άψογο after sale service.

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus