ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα DAIKIN

Οι καθαριστές αέρα της Daikin χρησιμοποιούν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία Flash Streamer * για να απομακρύνουν δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα. Βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους και δημιουργούν ένα πιο υγιεινό περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας, σχεδόν αθόρυβα. 
Είναι ένα μείγμα νέας τεχνολογίας βελτιομένης απόδοσης και ιδιαίτερα χαμηλής στάθμης θορύβου λειτουργίας, έχει σχεδιαστεί να ενδιαφέρεται για εσάς προσφέροντας διακριτικά καθαρό αέρα για τη δημιουργία ενός υγιούς οικιακού περιβάλλοντος. Ο καθαρός αέρας βελτιώνει την αντίληψη της άνεσης και αφαιρώντας και καταστρέφοντας τις μολυσματικές ουσίες και τις οσμές, η τεχνολογία air streamer παίζει ένα σημαντικό ρόλο για εκείνους που πάσχουν από αναπνευστικές νόσους και αλλεργίες. Αυτά τα χαρακτηριστικά θέτουν τους καθαριστές αέρα τεχνολογίας streamer ανάμεσα στους καλύτερους οικιακούς καθαριστές αέρα στην αγορά.

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 

Τριπλός καθαρισμός αέρα, μια καλή πράξη για την υγεία σας

Γύρη, σκόνη και τρίχες κατοικιδίων είναι μόνο κάποιες απο τις αιτίες δημηουργίας αλλεργιών, άσθματος και αναπνευστικών προβλημάτων. Ένας καθαριστής αέρα της Daikin καθαρίζει  τον αέρα και σας απαλλάσσει από τα προβλήματα αυτά χάρη στην τριπλή του λειτπυργία:

Αφαίρεση Aλλεργιογόνων

Αφαίρεση Iών και Bακτηρίων

Αφαίρεση Oσμών

Η DAIKIN έχει αναπτύξει την τεχνολογία “Flash Streamer”, δηλαδή μία τεχνολογία εκκένωσης πλάσματος, η οποία πραγματοποιεί ευρεία τρισδιάστατη διασπορά  ηλεκτρονίων υψηλή ταχύτητας με υψηλή οξειδωτική ικανότητα. Η τεχνολογία “Flash Streamer” έχει ενσωματωθεί στους καθαριστές αέρα της DAIKIN και έχει 1000 φορές αποτελεσματικότερη δυνατότητα αποσύνθεσης σε σχέση με τα κοινά φίλτρα πλάσματος. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Ανόι του Βιετνάμ (ΝΙΗΕ), το 2009, διεξήγαγε έρευνα για την ικανότητα του Flash Streamer ενάντια του ιού H1N1 (γρίπη των χοίρων). Τα αποτελέσματα της έρευνας κατέγραψαν την πλήρη εξουδετέρωση (100%) του ιού μετά από 4 ώρες! Ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην ενισχυμένη απόδοση των καθαριστών αέρα DAIKIN είναι το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος 7 επιπέδων. Το σύστημα αυτό εξουδετερώνει τα συνηθέστερα αλλεργιογόνα όπως γύρη, σκόνη, απεκκρίματα ακάρεων, μούχλα καθώς και ανοσοενισχυτικούς παράγοντες, όπως είναι η φορμαλδεΰδη. Το νέο φίλτρο βίο-αντισωμάτων εξουδετερώνει τους αερόβιους ιούς σε λιγότερο από ένα λεπτό. Επίσης, τα βακτήρια απορροφούνται από το φωτοκαταλυτικό φίλτρο τιτανίου  με επικάλυψη απατίτη και στη συνέχεια εξουδετερώνονται από το Flash Streamer.

 

Μελέτη σχετικά με τη χρήση του Ιονιστή Αέρα της Daikin και την επίδρασή του σε όσους πάσχουν από αλλεργίες

Στις αρχές του 2004, η Daikin Europe NV αποφάσισε να διεξαγάγει έρευνα σχετικά με τη χρήση και τις επιδράσεις των ιονιστών αέρα που παράγει, αναθέτοντας την έρευνα στον αλλεργιολόγο dr Haddad με έδρα το Παρίσι. Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου 2004, σε 69 ασθενείς του ιατρού, οι οποίοι ήταν αλλεργικοί στη γύρη και σε αλλεργιογόνα εσωτερικού χώρου ή έπασχαν από άσθμα ή ρινίτιδα.

Ο Dr. Haddad παρουσίασε τα πορίσματά του σε Συνέδριο που διεξήχθη στις 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης με θέμα την υγεία και την καλύτερη διαβίωση, “Life2 – Health & Better Living Fair”, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο των Βρυξελλών στις 11–13 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε ο ιατρός, “ο ιονιστής αέρα φαινόταν να παρέχει μια απλή και αξιόπιστη μέθοδο για να αντιμετωπιστούν στη ρίζα τους τα αίτια των αλλεργικών κρίσεων”, και αποφάσισε να το επιβεβαιώσει επιλέγοντας εθελοντές μεταξύ των ασθενών του.
Με λίγα λόγια, ο ιονιστής αέρα της Daikin παρείχε στους ασθενείς ένα αίσθημα μεγαλύτερης ευεξίας. Ο δρ Haddad έκλεισε την παρουσίασή του λέγοντας ότι “η αλλεργία δεν είναι ασθένεια, αλλά μια κατάσταση που σχετίζεται με ένα έλλειμμα των αντισωμάτων. Οι αλλεργίες προκαλούνται από διάφορους παράγοντες. Μόλις οι παράγοντες αυτοί φθάσουν το όριο ανοχής του ασθενούς στο εκάστοτε αλλεργιογόνο, προκαλείται μια αντίδραση από τον οργανισμό του ασθενούς.
Ο ιονιστής αέρα συμβάλλει στην αύξηση του ορίου ανοχής του ασθενούς και παίζει σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική στρατηγική. Επενεργεί στη ρίζα του προβλήματος και αντίθετα με την πρότερη πεποίθησή μου, λειτουργεί μάλλον ως προϋπόθεση παρά ως συμπλήρωμα στην ιατρική θεραπεία.

Η DAIKIN αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ιονιστές αέρα κορυφαίας ποιότητας. Οι ιονιστές αυτοί είναι σχεδιασμένοι για χρήση σε χώρους έως 41 m2, και απομακρύνουν τη γύρη, τα ακάρεα και τις τρίχες των ζώων, εξουδετερώνουν τις οσμές ενώ ταυτόχρονα, εκλύουν αρνητικά ιόντα που λειτουργούν ως πραγματικές 'βιταμίνες' για τον αέρα που αναπνέουμε. Το φωτοκαταλυτικό φίλτρο στην καρδιά της μονάδας εξουδετερώνει το 99,99% των σπορίων μούχλας και των βακτηριδίων καθώς και των ιών.

MC70L  DAIKIN

 

MCK75J  DAIKIN

 

 

 

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus