ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο κλιματισμός δεν ψύχει απλά τον αέρα, κάνει πολύ περισσότερα: προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας, ακόμα και καθαρισμό του αέρα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο.  Ωστόσο, το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας και η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον σημαίνουν ότι και ο κλιματισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικός. Τα συστήματα κλιματισμού της Daikin με αντλία θερμότητας παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση "όλα σε ένα" για κορυφαία απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητα, ώστε να προστατεύεται το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε.

Το κόστος της ενέργειας αυξάνεται, ο κλιματισμός πρέπει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικός. Οι κλιματιστικές μας μονάδες με αντλία θερμότητας είναι εξίσου αποδοτικές όσο και καλαίσθητες, με χειριστήρια σε κάθε δωμάτιο για εβδομαδιαίο προγραμματισμό και αισθητήρες παρουσίας για να περιορίζεται η κατανάλωση ενέργειας όταν δεν είναι κανείς στο σπίτι.

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Η Daikin έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σχεδιασμού για τις καλαίσθητες εσωτερικές της μονάδες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα επίτοιχων, επιδαπέδιων και χωνευτών μονάδων οροφής για κάθε διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου. Οι μονάδες λειτουργούν σχεδόν χωρίς να γίνονται αντιληπτές και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.

Η Κλιμαμηχανική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και την κατασκευή. Η εμπειρία μας από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχουμε κάνει στο συγκεκριμένο τομέα, εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.

 

Δείτε εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά κλιματιστικών της Daikin, για:

Οικιακά συστήματα

Επαγγελματικά συστήματα

 

 

Για παραπάνω πληροφορίες και για ζήτηση προσφοράς τηλεφωνήστε ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

2310 440 844

 

 

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus