ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:
είσοδος

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ DAIKIN Ολικές Ενεργειακές Λύσεις

DAIKIN BOSCH CALPAK

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο κλιματισμός δεν ψύχει απλά τον αέρα, κάνει πολύ περισσότερα. Δημιουργεί τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας παράλληλα με τον καθαρισμό του αέρα, ώστε να απολαμβάνουμε ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο. Το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας και η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον 'ζητούν' απ τον κλιματισμό ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα σε επίπεδο ενεργειακής απόδοσης. Τα συστήματα κλιματισμού DAIKIN με Αντλία Θερμότητας παρέχουν ολοκληρωμένη λύση "όλα σε ένα" για κορυφαία, ενεργειακά, απόδοση, για τη ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε.

Τα συστήματα κλιματισμού DAIKIN με Αντλία Θερμότητας είναι εξίσου αποδοτικά όσο και καλαίσθητα, με χειριστήρια σε κάθε δωμάτιο για εβδομαδιαίο προγραμματισμό και αισθητήρες παρουσίας ώστε να περιορίζεται η κατανάλωση ενέργειας.

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Η DAIKIN έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σχεδιασμού για τις καλαίσθητες εσωτερικές της μονάδες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα επίτοιχων, επιδαπέδιων και εσωτερικών-κρυφών μονάδων τοίχου ή οροφής υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την αρχιτεκτονική-αισθητική διαμόρφωση κάθε χώρου. Η λετουργία τους, σχεδόν απόλύτως αθόρυβη, δεν γίνεται αντιληπτή δημιουργώντας έτσι το ιδανικό κλίμα-ατμόσφαιρα διαβίωσης.

Η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ με μακρόχρονη και πολυποίκιλη εμπειρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμούω προσφέροντας την απόλυτα πρόσθετη εγγύηση 
άρτιας μελέτης και τεχνικής εγκατάστασης εξυπηρετώντας απόλυτα υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε Εικόνες και Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κλιματιστικών DAIKIN, για:

Οικιακά Συστήματα DAIKIN

Επαγγελματικά Συστήματα DAIKIN

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και ζήτηση προσφοράς μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

2310 440 844

επικοινωνία

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 5 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), 551 33 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 440 844

Fax: 2310 432 868

E-Mail: info@klimamichaniki.gr

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • google plus