απ το 1984
απ το ξεκίνημά μας
βλέπουμε ψηλά,
εκεί απ όπου αντλούμε
τη δύναμή μας

από την ίδρυσή μας, τηρούμε αρχές κλιμαμηχανικής

Από την ίδρυσή μας το έτος 1984 ως Τεχνική και Εμπορική Εταιρία,
δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των κατασκευών εφαρμόζοντας συστήματα κλιματισμού, ψύξης-θέρμανσης και διαχείρισης του αέρα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Από την ίδρυσή μας η στενή συνεργασία μας με το Ιαπωνικό και Ευρωπαϊκό συγκρότημα DAIKIN INDUSTRIES LΤD - DAIKIN EUROPE NV χαρακτηρίζει και την πορείας μας.
Επιδεικνύοντας εξαιρετικά δυναμική πορεία, αναδεικνυόμαστε σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου και ‘κερδίζουμε’ με τιμή τον τίτλο του κύριου αντιπροσώπου του Ιαπωνικού Οίκου DAIKIN.
H συμβολή μας στην αποτελεσματική ενεργειακή διαχείριση των κορυφαίων έργων είναι σημαντική, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρίες ανά την Ελλάδα αλλά και σε όμορες χώρες της βαλκανικής, αναφέροντας επιγραμματικά τις κατηγορίες

τουρισμού, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και κάθε μορφής ή μεγέθους τουριστικών καταλυμάτων
βιομηχανίας παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης τροφίμων
κτιριακών συγκροτημάτων, εμπορικών ή/και συγκροτημάτων γραφείων
νοσοκομειακών συγκροτημάτων, κλινικών και ιατρικών διαγνωστικών κέντρων 
πολυχώρων διασκέδασης αλλά και υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, bars κλπ
καταστημάτων-markets, λιανικής διάθεσης τροφίμων, ανεξαρτήτως μεγέθους
διατηρητέων κτιρίων και μουσειακών χώρων και βέβαια
κάθε μορφής ιδιωτικό χώρο από μια πολυσύνθετη κατοικία ώς ένα απλό διαμέρισμα

Από το 2000 το φυσικό αέριο έρχεται ως σημαντική εναλλακτική μορφή ενέργειας και την εντάσσουμε στις προτάσεις μας ως λύση, αυτόνομα ή συνδυαστικά. Αξιολογώντας πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, εδραιώσαμε τη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Γερμανικό οίκο BOSCH-JUNKERS αναλαμβάνοντας την κεντρική διάθεση και εμπορία των προϊόντων του.

Από το 2009, αναγνωρίζοντας την ανάγκη επίδειξης ιδιαίτερης ευαισθησίας στη Διαχείριση της Ενέργειας που κάθε χώρος 'καταναλώνει', επενδύσαμε στη συνδυαστική διαχείριση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας όπως τον ήλιο κσι το έδαφος διευρύνοντας στο έπακρο, την αξιοποίηση των κορυφαίων προϊόντων του οίκου DAIKIN.

Το 2013, εντάσσουμε την Ελληνική CALPAK στη φαρέτρα των συνεργασιών μας, αναλαμβάνοντας την κεντρική διάθεση και εμπορία των προϊόντων της. Διανύοντας πλέον και την τέταρτη δεκαετία της δυναμκής μας πορείας αποδεικνύουμε, κάθε μέρα, στην πράξη, με σοβαρότητα, σιγουριά και αποτελεσματικότητα τον ισχυρισμό της Ολιστικής Διαχείρισης Ενέργειας στο χώρο των κατασκευών.

Ολιστικά λοιπόν, είναι μέλημά μας, η δημιουργία ιδανικού κλίματος - ιδανικής ατμόσφαιρας διαβίωσης και λειτουργίας στους χώρους που επιμελούμαστε.
Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, στην καλλιέργεια κλίματος απόλυτης εμπιστοσύνης με κάθε έναν που εμπλέκεται κοντά μας είτε ως πελάτης είτε ως συνεργάτης.