χώροι γραφείων,
χώροι τέλειας ατμόσφαιρας, δημιουργικής έμπνευσης κ πάντα, λειτουργικής άνεσης

Με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις κλιματισμού | air conditioning που προτείνουμε, κρατούμε χαμηλά το λειτουργικό σας κόστος και το μόνο που θα σας απασχολεί θα είναι η ελεύθερη κ δυναμική έκφραση και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς σας, πάντα σε τέλεια ατμόσφαιρα

διαμόρφωση κλιματισμού χώρων γραφείων | 'λεπτομέρειες' που κάνουν τη διαφορά

αφιερωθείτε στο σχεδιασμό
και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

το ζητούμενο είναι να μπορείτε να παραμένετε απερίσπαστοι στη δημιουργική διοίκηση και ανάπτυξη της επιχείρησής σας λειτουργώντας σε τέλεια ατμόσφαιρα και τη μικρότερη ενεργειακή-οικονομική επιβάρυνση στο πλαίσιο της λειτουργίας της

ο κλιματισμός, η άριστη διαχείριση και διαμόρφωση τέλειας ατμόσφαιρας του χώρου σας, είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, διασφαλίζουμε πάντα την πιο αποδοτική, ενεργειακά, λύση

επενδύστε στην εξοικονόμηση ενεργειακών δαπανών και λειτουργίας

 • το κόστος θέρμανσης και ψύξης αποτελεί το 50% της ενεργειακής δαπάνης σε ένα συγκρότημα γραφείων που σημαίνει ότι η επιλογή και εγκατάσταση, μιας ενεργειακά αποδοτικής λύσης κλιματισμού - aircondition, παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του συνολικού κόστους λειτουργίας τους... (βλέπε διάγραμμα)
 • οι λύσεις που θα επιλεγούν θα πρέπει να διασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας κατά-συνέπεια-εξοικονόμηση-χρημάτων.

σχηματική αποτύπωση σημείων κ εφαρμογών κλιματισμού σε ενδεικτικό κτίριο γραφείων

είσοδος, υποδοχή, lobby  |  1

 • ελαχιστοποιήστε την απώλεια ζεστού - κρύου αέρα μέσω της εισόδου με τις αεροκουρτίνες Biddle της Daikin και κερδίστε έως και 72% οικονομία από τη σύνδεσή τους με αντλίες θερμότητας αντί με ηλεκτρικό ρεύμα.
 • έξυπνα προγράμματα κάνουν τον έλεγχο-διαχείριση της ατμόσφαιρας εύκολο σε ολόκληρο το κτίριο και το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) σας επιτρέπει να ενσωματώσετε και να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του κτιρίου σας (θέρμανση, ψύξη, ηλεκτρικό, φωτισμό, ανελκυστήρες, κλπ).

χώροι γραφείων, εργασίας  |  2 - 6

 • η μοναδικά απόλυτα επίπεδη κασέτα ενσωματώνεται άψογα σε ψευδοροφές κ δεν διαταράει τη συγκέντρωση των εργαζομένων με την αθόρυβη λειτουργία της.
 • αναπνεύστε καθαρό και υγιεινό αέρα, απαλλαγμένο από μούχλα και αλλεργιογόνα
 • το έξυπνο μάτι κατευθύνει τη ροή αέρα μακριά από άτομα ή αλλάζει αυτόματα τη μονάδα σε πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ή την απενεργοποιεί, όταν ανιχνεύει άδειο χώρο.

αίθουσα συνεδριάσεων  |  3

 • η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή η χρήση επιδαπέδιων κλιματιστικών μονάδων τύπου fan coils σε υψηλοτάβανους χώρους εξυπηρετούν τη θέρμανση του αέρα από ή κοντά στο δάπεδο.

κουζίνα, χώροι εστίασης κ υγιεινής  |  4

 • ενσωματώστε εύκολα λύσεις ζεστού νερού για τους χώρους εστίασης και τουαλέτες.

servers room, κεντρικός χώρος υπολογιστών  |  5

 • αξιόπιστη ψύξη υποδομών πληροφορικής έως κ -20°C για το χώρο των servers

αναβάθμιση ή αντικατάσταση υφιστάμενων κλιματιστικών μονάδων | έξυπνη επιλογή

εξοικονόμηση κ γρήγορη απόσβεση,
με έξυπνη τεχνολογία αντικατάστασης, μάθετε περισσότερα

 • οι λύσεις μας για γραφεία και μεγάλα κτίρια λαμβάνουν υπόψη τις υφιστάμενες σωληνώσεις κ καλωδιώσεις, ώστε να 'συγκρατήσουν' επιπλέον κόστος κ να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο εγκατάστασης.αξιοποιούμε τις κλιματιστικές μονάδες-air conditioners Daikin εφαρμόζοντας την 'τεχνολογία αντικατάστασης' Daikin.
 • επιλέγουμε ευέλικτες μονάδες, (πχ επίπεδες κασέτες Daikin) οι οποίες τοποθετούνται απευθείας σε στάνταρτ ψευδοροφές, ενώ ο intelligent Touch Manager είναι ένα σύστημα διαχείρισης κτιρίων που συνδυάζεται και αξιοποιεί προεγκατεστημένο εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών.
 • με τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουμε και το ελεγχόμενο κόστος εγκατάστασης, διασφαλίζουμε τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσης
ΜΑΘΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

κλιματιστικές μονάδες κάθε τύπου, σχεδιασμένες για κάθε τύπο χώρου, για κάθε ανάγκη

Από ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και κλιματισμό, μέχρι Συστήματα Διαχείρισης Κτιρίων, προσφέρουμε λύσεις διαμόρφωσης κ διαχείρισης της ατμόσφαιρας - air condtioning, απ το χώρο ενός γραφείου ως ένα κτίρο ή κτιριακό συγκρότημα γραφείων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που προτείνουμε.

επίτοιχες κλιματιστικές μονάδες

οι επίτοιχες κλιματιστικές μονάδες-splits-airconditioners Daikin είναι οι δημοφιλέστερες λύσεις κλιματισμού, προσφέρουν βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, απαράμιλλη άνεση, έξυπνη τεχνολογικά λειτουργία k προσαρμόζονται στην αισθητική της σύγχρονης εσωτερικής αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης.

κρυφές μονάδες δαπέδου

οι 'κρυφές' κλιματιστικές μονάδες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές όσον αφορά τη διαμόρφωση της ατμόσφαιρας του χώρου στον οποίο είναι εγκατεστημένες, πλεονεκτούν αφήνοντας ανεπηρέαστο, αισθητικά, το χώρο όντας εφαρμοσμένες μέσα σε ψευδοροφές ή τοίχους ξηρής δόμησης. 

ενδοδαπέδια θέρμανση

η εφαρμογή ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε χώρους ειδικών αισθητικών απαιτήσεων, είναι πάντα μια απόλυτα λειτουργική πρόταση χαρίζοντας
μοναδική άνεση το χειμώνα, δροσισμό το καλοκαίρι και συνεχή παροχή ζεστών νερών χρήσης όπου μπορεί να είναι ζητούμενη

μονάδες δαπέδου-οροφής fan coil

οι επιδαπέδιες μονάδες fan coil μονάδες κλιματισμού-air conditioners είναι οι καταλληλότερες για ψηλοτάβανους χώρους. Η τοποθέτησή τους, περιμετρικά, διαμορφώνει με τον καλύτερο τρόπο την ψύξη ή/και θέρμανση όπου αυτό είναι απαραίτητο.

αναρτώμενες μονάδες οροφής

ευελιξία είναι η λέξη-χαρακτηριστικό των αναρτώμενων κασετών οροφής κ προτεινόμενη λύση για χώρους χωρίς ψευδοροφές ή με περιορισμό σε διαθέσιμο χώρο σε δάπεδο ή τοίχους. Εγκαθίστανται εύκολα κ προσφέρουν ευέλικτη διαμόρφωση της ροής του αέρα με τα μεμονωμένα πτερύγιά τους. 

κλιματισμός με 'κασέτες' οροφής

οι κασέτες οροφής, απολύτως επίπεδες ή κυκλικής ροής, είναι σχεδιασμένες για τη βέλτιστη διαμόρφωση παροχής αέρα σε κάθε τύπο χώρου, μικρού ή μεγάλου, αφήνοντας ελεύθερους τοίχους και δάπεδο, Διατίθενται σε ποικιλία δυναμικής ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε χώρου.

λύσεις για έναν μικρό χώρο ως ένα ολόκληρο κτίριο-συγκρότημα γραφείων

δείτε συνοπτικά, και οδηγηθείτε αναλυτικά, στην προσέγγισή μας για τις λύσεις που προτείνουμε ανάλογα με το μέγεθος και τις ενεργειακές ανάγκες κάθε έργου.

μικρά γραφεία

η λύση των κλιματιστικών μονάδων - air conditioners των συστημάτων Sky Air
είναι ιδανική για μικρότερους χώρους, με ξεχωριστά χειριστήρια για κάθε μονάδα.
δείτε περισσότερα εδώ

κτίρια γραφείων μεσαίου μεγέθους

οι λύσεις Daikin VRV που προτείνουμε, ικανοποιούν ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη κλιματισμού και είναι ιδανικές για χώρους μικρού έως μεσαίου μεγέθους με προαιρετική δυνατότητα ελέγχου κάθε μονάδας, κεντρικά ή μεμονωμένα.
δείτε περισσότερα εδώ

κτίρια γραφείων μεγάλου μεγέθους

οι ψύκτες κ οι μονάδες διαχείρισης αέρα είναι η βέλτιστη λύση για χώρους μεσαίου έως και μεγάλου μεγέθους, καλύπτουν ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη κλιματισμού μέσω ενός κεντρικά διαχειριζόμενου, συστήματος ελέγχου.
δείτε περισσότερα εδώ

λόμπι μεγάλων γραφείων

οι αεροκουρτίνες Biddle βελτιώνουν τη σταθερότητα των κλιματιζόμενων συνθηκών στο εσωτερικό των χώρων, μειώνουν τις απώλειες  θέρμανσης και κλιματισμού αυξάνοντας την ενεργειακή απόδοση των συστημάτων έως και κατά 72%.
δείτε περισσότερα εδώ

έξυπνα συστήματα ελέγχου

το σύστημα διαχείρισης κτιρίων και ο intelligent Touch Manager επιτρέπουν το χειρισμό κλιματισμού από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Κεντρικά ή τοπικά χειριστήρια, βελτιστοποιούν την ενεργειακή κατανάλωση και συνδυάζονται εύκολα με εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών.
δείτε περισσότερα εδώ

εξαερισμός | φρέσκος αέρας

απολαύστε φρέσκο και υγιεινό αέρα με τις μονάδες διαχείρισης αέρα. Είναι ιδανικές για χώρους μεσαίου έως πολύ μεγάλου μεγέθους και συμβατές με όλες τις λύσεις των συστημάτων κλιματισμού που προτείνουμε.
δείτε περισσότερα εδώ

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή θα θέλατε να συζητήσετε για μια πρόταση;